SUPERLEKKER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1231 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Superlekker. Meer weten? Ontdek meer

30 mei 2024 om 0:37 Kspsalon en turkse pizza erg lekker, heel warm en snel bezorgd
28 mei 2024 om 21:28 Bestelling was deels koud en niet geluisterd naar de opmerkingen. Vervolgens gebeld en te horen gekregen dat het eigenlijk niet koud kan zijn want de bezorger is meteen vertrokken.. Uiteindelelijk nieuwe bestelling broodje sla met beetje doner Nooit
27 mei 2024 om 20:42 Helemaal top! Goed eten, warm smaakvol en vriendelijke bezorging
24 mei 2024 om 21:03 Als altijd, super lekker
19 mei 2024 om 23:16 Pizza’s waren heerlijk. Bezorger was alleen echt wel een vaag mannetje
27 apr 2024 om 22:25 Ze doen hun naam eer aan
2 apr 2024 om 0:23 Normal lekker maar patty’s was slap kip lastig aanwezig en helaas mijn gevraagde sambal niet te vinden jammer 16 eur en vijf eur tip voor een slappe . De mini loempia wel lekker en warm dus snap niet dat frietjes zo slap en koud
31 mrt 2024 om 22:57 Prima pizza’s goed gevuld lekker warm.
31 mrt 2024 om 21:55 Uitstekende pizza ik ben Pizza ik ben content met het eten
16 mrt 2024 om 20:15 Normaal komt de bestelling snel , maar nu niet. Eten was koud en Turkse pizza was open qua folie, ben ik nog nooit meegemaakt hier , voorheen was het altijd snel , dus ook warm .
4 feb 2024 om 20:01 Goed eten en super lekker
26 jan 2024 om 20:09 Had gekozen voor afhalen en bij thuiskomst zag ik dat ik de verkeerde bestelling mee had gekregen. Na telefonisch contact kreeg ik een uur later de juiste bestelling thuisbezorgd. Geen bestek. Prijzig geworden maar desondanks smaakvol gegeten.